De 5 beste boeken die je op reis wilt


De 5 beste boeken die je op reis wilt

Reizen maakt veel mensen over de hele wereld aan het dromen. Of u nu een gelegenheidsreiziger bent, een liefhebber van avontuur en natuur of de wereld rond wilt reizen, reizen is het perfecte moment om verschillende bestemmingen te ontdekken, te luisteren naar de geschiedenis en het verhaal van een cultuur. Welke bestemming u ook wenst te bezoeken, Frankrijk, Europa of andere landen van de wereld, het is soms nuttig om uw reis voor te bereiden en om deze verschillende bestemmingen te leren kennen. Door het kopen van een reisboek kunt u als gids optreden en meer te weten komen over het land waar u naartoe wilt reizen. Deze boeken bieden waardevolle tips om het toerisme te vergemakkelijken. Daarom is het bijzonder interessant om de mooiste reisboeken van het moment te ontdekken, de boeken die je nog voordat je naar een ander land gaat, zullen doen reizen. Deze boeken geven u een voorproefje van avontuur en ideeën voor uw toekomstige routes, zoals bijvoorbeeld ook een weg.

De 5 mooiste reisboeken

Wij bieden daarom een selectie van prachtige boeken of gidsen aan die u een voorproefje van uw reis zullen geven. Deze boeken bevatten avontuurlijke verhalen, ideeën of foto’s die een verhaal vormen dat alle reizigers zal bevallen. Deze boeken zijn natuurlijk uitstekende geschenken tegen redelijke prijzen. Ontdek onze favorieten.

Wanderlust (Gestalten)

wanderlust Als u een wandelliefhebber bent, is dit reisboek perfect voor u. Dit boek bevat de mooiste wandelroutes ter wereld voor alle avontuurlijke reizigers. Foto’s, kaarten, tips en ideeën, dit soort inhoud is perfect geschikt voor natuurliefhebbers. Door het simpelweg te lezen, neemt dit boek je mee op een reis naar de mooiste wandelingen in bijna elk land ter wereld. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde wandelaar, Wanderlust is voor u!

Solo reizen (Liesbeth Rasker)

solo-reizen Voor jou is het echte avontuur alleen reizen? Dan zal Liesbeth Rasker’s boek je niet teleurstellen! De auteur begeleidt ons bij het reizen van de wereld in je eentje en het leven van een avontuurlijk leven. Bovendien is dit boek voor alle reizigers die graag reizen, maar niet durven duiken als er niemand bij is. Alleen reizen is niet eng, gecompliceerd en zinloos. Dit boek biedt een reeks bestemmingen in Europa en over de hele wereld die perfect zijn voor een solo-reis. Of u nu graag alleen reist of bang bent om de sprong te wagen, Solo reizen leidt u naar de bestemmingen die u moet zien en biedt een heleboel tips, ideeën en foto’s die u zeker in de verleiding zullen brengen.

Ultieme bestemmingen (Eenzame Planeet)

ultieme-bestemmingen

Als de ultieme gids voor toerisme en een expert op het gebied van reizen in de wereld, biedt Lonely Planet hier een boek aan met de 500 beste plaatsen en bestemmingen om te ontdekken in de wereld. Deze bestemmingen omvatten zowel toeristische uitstapjes als weinig bekende plaatsen. Elk land en elke plaats wordt aangevuld met een verhaal en een reeks foto’s om u de geschiedenis van de plaats in kwestie te vertellen. Heeft u ideeën of advies nodig voor uw volgende reisbestemming? Volg de Lonely Planet gids.

Wijnroutes (Eenzame Planeet)

wijnroutes

Je bent net zo’n fan van wijn als van reizen? Heel vaak zijn deze twee passies compatibel en bevinden ze zich op dezelfde weg. Ontdek met deze Lonely Planet gids 52 road trip routes om de mooiste wijngebieden ter wereld te bezoeken. Het boek wijnroutes biedt vele bestemmingen waar de landschappen en de liefde voor wijn legio zijn: Frankrijk, Italië, maar ook minder bekende landen als Griekenland en Georgië. De verhalen van de experts geven u advies en informatie over wijn, verblijfsplaatsen op uw route en talloze foto’s die u doen dromen. Dit boek is een van de perfecte geschenken voor de wijn- en reisliefhebber.

Rugzak bestemmingen (Roëll de Ram)

backpack-bestemmingen De auteur van dit boek, Roëll de Ram, die onder andere een zeer populair blog heeft gemaakt over reizen in Nederland, wearetravellers.nl, biedt hier een reeks bestemmingen in de mooiste landen ter wereld waar je een rugzakavontuur kunt beleven. Of het nu in het wilde Sri Lanka is of op een ruige IJslandse weg, er zijn veel plaatsen waar een avontuurlijk leven mogelijk is. Het lezen van deze gids, geschreven als een verhaal, geeft u tips, mooie routes en prachtige foto’s. Als je een beperkt budget hebt, geeft dit boek je de beste ideeën voor goedkope rugzakreizen. Als het lezen van deze verschillende samenvattingen je hebt laten reizen, weet je wat je moet doen! Deze boeken zullen elke reisliefhebber tevreden stellen, ongeacht zijn of haar niveau van avontuur.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *