De beste boeken over het interieur en het huis


De beste boeken over het interieur en het huis

We hebben nog nooit zoveel tijd thuis doorgebracht als in het jaar 2020. Meer dan ooit is dit het ideale moment om onze binnenruimte en de inrichting van onze leefruimte te heroverwegen of te heroverwegen. Confinement is de perfecte gelegenheid om nieuwe technieken, ideeën of ontwerptips te ontdekken, de kleuren van uw ruimte en interieurs te bekijken of een boodschappenlijstje te maken voor uw huis, zoals planten of andere producten in uw stijl. U hoeft geen architect of kunstkenner te zijn om na te denken over de inrichting van uw huis. Inderdaad, wij bieden u een collectie boeken aan die een heleboel ideeën en advies bieden voor het inrichten van uw thuiswereld tegen de beste prijs. Elk boek komt goed van pas als u geïnteresseerd bent in architectuur, of als u gewoonweg geen inrichtingsideeën meer heeft voor uw interieur. Elke auteur van elk boek biedt op elke pagina zijn of haar ervaring aan en dient als leidraad voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van het decoreren of de architectuur. Met Kerstmis zijn deze boeken een perfect geschenk en passen ze bij elke stijl van elk huis.

De 5 beste interieurboeken van 2020

Decoratie ideeën voor uw huis kunnen overal vandaan komen. Er zijn echter boeken die als een echte bijbel over het onderwerp dienen en uitstekende adviezen en ideeën kunnen geven. Het doel van dit artikel is om u kennis te laten maken met de beste boeken over het inrichten van de interieurs en woonruimtes van uw huizen. Naast de praktische inhoud is het interieurboek zelf een decoratie-aankoop voor het interieur van uw huis.

een-huis-vol-planten Een huis vol planten (Mama Botinca – Iris van Vliet)

Dit boek geeft waardevol advies over het kopen en versieren met planten in uw huis en het licht dat u in uw ruimte moet hebben. Dit boek geeft een overzicht van alle ideeën over licht in uw huis en hoe u dit kunt analyseren om uw kamerplanten en hun behoefte aan licht te begrijpen. Op deze manier kunt u elke plant na uw aankoop in de beste ruimte in uw huis plaatsen. Het huis van de auteur heeft meer dan 150 kamerplanten in dit boek, waardoor deze auteur de beste persoon is om u advies te geven over uw kamerplanten en andere verzorgingstips.

inspirational-interiors Inspirerende interieurs (Osiris Hertman)

In dit boek geeft de beroemde interieurarchitect Osiris Hertman ons zijn advies en ideeën in zijn interieurwereld. Deze architect stelt interieurs voor die zich aanpassen aan elke huiseigenaar met de nadruk op design en een collectie meubels die met de hand en op een natuurlijke manier worden geproduceerd. Deze architectuurliefhebber biedt een werk aan dat kunst en technologie combineert door samen te werken met kunstenaars van over de hele wereld. Dit boek is een gedroomde kans om nieuwe ideeën voor uw huis en interieur te ontdekken.

wonen-as-een-parisienne Wonen als een Parisienne (Inès de la Fressange, Martin Montagut)

Beide auteurs zijn gepassioneerd over interieurs en de gevarieerde stijl die in een designwoonruimte te vinden is. Tekening, artikel of andere, dit boek brengt alle ideeën en adviezen samen om een interieur te creëren dat vergelijkbaar is met de Parijse sfeer in Frankrijk. Het boek belicht verschillende huizen, waaronder die van de auteur, maar ook de visie op het leven, de kunst, de stijl en de decoratie die door elke inwoner wordt gebruikt. De gebruikte decoratie komt vaak van rommelmarkten, designbeurzen of werkplaatsen. Op de laatste pagina van elk hoofdstuk staat een tekening van de technieken van elk interieur met behulp van een kleurenpalet dat uitdrukking geeft aan elke stijl. Dit boek is een echte interieurgids.

het-grote-interieurboek Het grote interieurboek (Frida Ramstedt)

Dit boek is de perfecte gids voor het inrichten van uw huis. Het boek bevat veel basistips voor interieurontwerp en stijl. Wat zijn de effecten van dit of dat meubel? Wat betekent de keuze van deze of gene kleur voor een muur? Verlichting, symmetrie en proporties, deze praktische gids beantwoordt al uw vragen. Het interieurlogboek van deze auteur is zeer succesvol in Scandinavië en stelt dat we een ruimte moeten creëren die lijkt op ons persoonlijke idee van thuis en vrije tijd. Dit boek biedt daarom ideeën en adviezen over de toepassing van wat interieurdeskundigen aanbevelen.

de-interieur-bijbel De Interieur Bijbel (Thuisuitgeverij)

Deze interieurbijbel is de ultieme gids voor interieurliefhebbers. Dit boek biedt originele ideeën voor het gebruik van materialen met als doel de lezer te inspireren om te investeren in zijn eigen interieur en zijn ideeën te delen met zijn interieurarchitect. Illustraties en foto’s zullen u helpen met het interieur van uw dromen.

5/5 - (5 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *