Top 5 zakelijke boeken


Top 5 zakelijke boeken

Of u nu ondernemer bent of gewoon gepassioneerd door de bedrijfswereld, het is belangrijk om de juiste informatie te verzamelen en de juiste strategie te hebben om uw bedrijf te lanceren. Als u nieuw bent in de wereld van het bedrijfsleven en het ondernemerschap, is het verzamelen van een maximum aan vaardigheden en kennis voor de ontwikkeling van uw bedrijf essentieel. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw is e-commerce langzaam maar zeker de norm geworden. Met een groeipercentage van 23% per jaar is de ontwikkeling van e-commerce op internet indrukwekkend en groeit deze gestaag. Het is dus tijd voor uw bedrijf of bedrijf om uw online shop site te lanceren! Het principe van e-commerce is dus een transactie die gekenmerkt wordt door de aankoop en verkoop van een product of dienst in ruil voor betaling. Er zijn dus een heleboel boeken die u waardevolle adviezen geven over het bedrijf en de ideale manier om uw bedrijf te runnen. Omdat het niet altijd gemakkelijk is om door zo’n informatiestroom te navigeren, kan een boek een goed idee zijn om jezelf vertrouwd te maken met het onderwerp, terwijl het je tegelijkertijd waardevolle inzichten geeft in het onderwerp.

Ontdek de 5 beste zakelijke boeken van 2020

We hebben 5 boeken gekozen die verschillende thema’s en onderwerpen uit het bedrijfsleven behandelen. Elk boek is geschreven door een auteur die probeert zijn of haar adviezen en ideeën te delen die in elk bedrijf kunnen worden gebruikt. Ontdek ze nu!

de-intelligente-belegger Van intelligente belegger (Benjamin Graham)

Dit boek wordt vaak beschreven als het beste investeringsboek dat ooit is gemaakt en dient als bijbel voor elke investeerder. Hoewel het boek in 1965 werd gepubliceerd, heeft het zich in de loop der jaren bewezen door investeerders de kneepjes van het zaken- en investeringsvak bij te brengen en hen te helpen fouten te vermijden. De intelligente belegger is een ideaal boek om een langetermijnstrategie te ontwikkelen. De auteur vertelt je niet wat je moet doen of wat je moet kopen, maar wel hoe je moet denken en onderhandelen. Dit boek valt op als een echte bedrijfsfilosofie.

international-business-strategy Internationale bedrijfsstrategie (Alain Verbeke)

Waar veel boeken of handleidingen over internationale bedrijfsstrategie tevreden zijn met consensus en soepelheid, biedt de auteur van dit boek een volledig innovatief perspectief op de wereld van het bedrijfsleven. Dit boek neemt een kijkje achter de schermen van het internationale bedrijfsleven en levert het bewijs dat sommige boeken beschermd zijn door tijdschriften zoals de Harvard Business Review. Veel van de veronderstellingen in deze boeken zijn correct, maar te vaak gebaseerd op beperkende en strikte theorieën. Veel van de artikelen in deze boeken zijn bewust vereenvoudigd en geschreven binnen een smal analytisch kader. International Business Strategy helpt om de vinger te leggen op een systeem dat vaak onbekend is bij het grote publiek.

ons-feilbare-denken Ons felibare denken (Daniel Kahneman)

Met dit boek kunt u een revolutie teweegbrengen en de manier waarop wij dagelijks dingen zien en denken herzien, ook voor uw bedrijf. Door alles in vraag te stellen is dit boek een echte gids om je te helpen anders te denken en innovatieve ideeën te vinden. De auteur legt uit dat we allebei twee systemen van denken hebben: een snelle en intuïtieve manier en een langzame en bewuste manier. Vaak worden deze methoden en technieken niet goed gebruikt omdat we niet altijd op de juiste manier denken, zelfs het gebruik van deze twee manieren van denken is essentieel. Om een aantal van de beoordelingsfouten te begrijpen die u kunnen helpen uw bedrijf beter te runnen, biedt dit boek uitstekend advies en helpt u betere beslissingen te nemen.

de-zeven-eigenschappen-van-effectief-leiderschap De zeven eigenschappen van effectief leiderschap (Stephen R. Covey)

Voor alle bazen of managers is dit boek een uitstekend cadeau. De zeven gewoontes van effectief leiderschap leren ons inderdaad hoe we de kwaliteit van ons leven, onze diensten en organisaties kunnen verbeteren. De ideeën van de auteur over leiderschap zijn juist gebleken en hebben het leven en werk van veel werknemers en managers veranderd. Het boek biedt inderdaad een filosofie en een methode die vandaag de dag nog steeds relevant is.

begin-met-het-waarom Begin met het waarom (Simon Sinek)

Dit boek is een echte bestseller en heeft al veel lezers over de hele wereld geïnspireerd om hun traditionele denkwijze te veranderen en terug te keren naar wat echt belangrijk is. De auteur van dit boek bewijst dat managers en bedrijfsleiders die zich richten op het waarom effectiever, invloedrijker en innovatiever zijn. Hoewel hun techniek en stijl kan variëren, weten alle beste leiders waarom ze doen wat ze doen, in tegenstelling tot sommigen. In deze gids leert u hoe u zich kunt richten op het “waarom” van dingen en zo uw bedrijf beter kunt leiden en effectiever kunt zijn in uw werk. Waarom koop je het dan niet? U heeft nu een overzicht van onze 5 favoriete zakenboeken. Al deze boeken zullen u helpen de dingen in een nieuw licht te zien en uw dagelijks leven aanzienlijk te verbeteren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *