Welk vegetarisch kookboek kiest u?


Welk vegetarisch kookboek kiest u?

In de afgelopen maanden hebben velen van ons gebruik gemaakt van het feit dat we vaak thuis zijn om ons te richten op meer creatieve activiteiten. Koken is een van de belangrijkste praktijken geworden en bijna iedereen heeft nieuwe recepten met verschillende ingrediënten uitgeprobeerd. Je hoeft geen kok te zijn om te koken, ook al ben je vegetariër. plat-vegetarien Veganistisch of vegetarisch zijn is niet langer een kwestie van principe, maar een mode waarbij we terugkeren naar een meer traditionele manier van koken en het eten van vlees vermijden. Er zijn honderden recepten waarbij gebruik wordt gemaakt van vegetarische producten en ingrediënten om gerechten met duizend smaken te creëren. Inderdaad, er is geen tekort aan vegetarisch voedsel en receptideeën zijn voor steeds meer mensen interessant. Daarom hebben we besloten om alle vegetariërs te helpen door een lijst met verschillende kookboeken met de beste vegetarische recepten aan te bieden. Of je nu vlees eet of niet, er is vast en zeker een boek dat je het water in de mond doet lopen en je in staat stelt om je leven te variëren met eenvoudige gerechten op basis van groenten en fruit. Een cadeau-idee voor Kerstmis? Zoek niet verder, ontdek het ideale boek om thuis vegetarisch te eten.

De beste vegetarische kookboeken

De tijd dat de vegetarische keuken als saai en niet erg gul werd gezien is voorbij. Tegenwoordig wordt iedereen verleid door deze gerechten op basis van groenten en fruit, verse producten die veel ideeën geven voor recepten en maaltijden. We hebben ervoor gekozen om u 5 boeken te presenteren voor vegetariërs of een liefhebber van vegetarisch koken zonder vlees. Praktisch, elk boek heeft met groot succes heeft vele ideeën om uw ingrediënten te koken tegen de laagste prijs en om u te verrukken.

veg Veg – Jamie Oliver

Jamie Oliver is een wereldberoemde chef-kok. In zijn boek “VEG” staan veel gezonde groenterecepten die gemakkelijk thuis te maken zijn, tegen een betaalbare prijs. Uw gerechten zijn gevarieerd, kleurrijk, lekker en hartig, alleen vanwege de gebruikte groenten. Het boek geeft veel ideeën over hoe je zonder vlees kunt, of je nu wel of niet vegetariër bent. De auteur wil laten zien dat met creatief koken, koken zonder vlees heel goed mogelijk is. Voor snelle en eenvoudige recepten is dit boek perfect.

vegan-party Veganistische partij (Oakley-gas)

Vegetarisch of veganistisch eten is niet altijd even gemakkelijk als de feestdagen aanbreken. Inderdaad, sommige mensen kunnen niet zonder vlees of een goede kerstkalkoen. Met dit boek biedt de auteur geweldige receptideeën die zelfs vleeseters zullen bluffen. Oakley Gas is een pro van smaken en smakelijke producten met originele en verrassende gerechten en maaltijden voor uw vakantie. Heb je nog ideeën voor Kerstmis? Aarzel niet langer met Vegan Party!

de-vega-revolutie De Vegarevolutie – De Onmisbare gids voor veganistisch eten (Lisa Steltenpool)

Als expert op het gebied van plantenvoeding helpt de auteur van dit boek om vegetarische gerechten modieus te maken. Dit boek is het bewijs van A plus B dat veganistisch of vegetarisch zijn geen probleem is, maar eerder toegang tot een wereld van onaangeboorde smaken. In dit boek vindt u meer dan 50 plantaardige en plantaardige recepten, informatie over gezondheid, dierenwelzijn en het milieu. Inderdaad, een wereld die pleit voor een gezonde en duurzame keuken die net zo lekker is als dat ze lekker is, is heel goed mogelijk. Vega Revolution werd in 2014 zelfs verkozen tot een van de beste vegetarische kookboeken.

little-green-kitchen Little Green Kitchen (David Frenkiel & Luise Vindhal)

Dit boek is een echte favoriet. Inderdaad, de auteurs vertrouwen recepten toe die voor en met kinderen gemaakt kunnen worden. Het bevat ideeën voor maaltijden, feesten, snoepdoosjes, snacks… Daarnaast bevat elk recept een versie met een vleugje voor een gerecht voor volwassenen en geeft het tips om kinderen te laten bijdragen aan het recept. Little Green Kitchen, een receptenboek voor het hele gezin!

honger Honger! (Mevr. Zsazsa)

Honger! Past echt bij iedereen. Als u gewoon vaker vegetarisch wilt koken, voor wie al vegetarisch is, voor wie van groenten houdt en er meer van wil eten, voor wie een groentetuin heeft… Kortom, het maakt niet uit wie u bent en wat voor eten u lekker vindt, dit boek zal u helpen om gerechten te maken voor iedereen die honger heeft. Dit boek biedt vrolijke recepten voor elk seizoen en elke stemming van het moment. Dit boek stelt een vegetarische keuken voor en adviseert om biologische producten te gebruiken. De 4 basisingrediënten: pasta, granen, rijst, groenten en peulen! Naar je borden!

5/5 - (7 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *